0766.49.77.65

Luni - Vineri: 09:00 - 17:30

Sambata - Duminica: Inchis

Informatii & comenzi noi
0740.09.09.54
Comenzi in curs
0766.49.77.65

Winter Wonderland

Winter Wonderland

Nuntile de iarna au un anumit farmec ce nu poate fi obtinut in niciun alt anotimp. Ne gandim la un peisaj acoperit de zapada de un alb impecabil, lumina relaxanta de lumanare si un foc in semineu. Toate acestea compun acea atmosfera magica pe care nu o intalnim in plin sezon de nunti.

Fulgii de nea si cristalele de gheata sunt elemente ce se gaesc de regula in cadrul acestei tematici si se lucreaza foarte usor cu ele. De asemenea, poti alege sa te concentrezi pe culorile si texturile iernii. Gandeste-te la cristal, alb pur sau albastru. Alte culori potrivite pentru aceasta tematica mai sunt si albastru inchis, verde, rosu, auriu, argintiu si nuante de pietre pretioase, precum rubin, safir, emerald si mov.

Daca folosesti flori pentru a-ti decora mesele, alege vaze trensparente cu cristale sau bilute albastre din silicon. Inconjoara arnajamentele cu lumanari si vei obtine reflectii minunate.

O nunta cu tematica de iarna este speciala din multe puncte de vedere, iar cu accesoriile potrivite poti transforma decorul intr-o adevarata feerie iernatica.

Abonare newsletter