0766.49.77.65

Luni - Vineri: 09:00 - 17:30

Sambata - Duminica: Inchis

Informatii & comenzi noi
0740.09.09.54
Comenzi in curs
0766.49.77.65

Toamna

Toamna

Organizarea unei nunti in perioada toamnei este, poate, una dintre cele mai potrivite alegeri pe care ai putea sa o faci. Natura iti ofera toate minunatiile ei ca intr-un tablou feeric.

Bogatia acestui anotimp si culorile aramii iti vor crea un decor de filme. Ghirlande de frunze aurii si portocalii, miros imbietor de gutui si mere proaspete, zambete si imbratisari… sunt detaliile ce iti vor transforma nunta intr-o poveste mirifica si de neuitat. Parfumul raspandit de roadele toamnei te va invalui ca intr-un vis de dragoste, vis pe care il traiesti alaturi de sotul tau si de toti cei dragi tie. Romantismul acestui sezon este de nedescris!

Fie ca iti doresti o nunta rustica sau una eleganta, toamna iti ofera posibilitatea sa alegi decorul potrivit. Vaze clasice sau ghivece cu flori ruginii, frunze uscate sau verzi, fructe savuroase si decoruri romantice sunt exact ce trebuie pentru ca cea mai importanta seara a ta sa devina memorabila.

Nunta de toamna este cu adevarat spectaculoasa, iar alegerea accesoriilor potrivite este foarte importanta pentru a-ti desavarsi intreaga poveste.

Abonare newsletter