0766.49.77.65

Luni - Vineri: 09:00 - 17:30

Sambata - Duminica: Inchis

Informatii & comenzi noi
0740.09.09.54
Comenzi in curs
0766.49.77.65

Tema nuntii

Tema nuntii este ideea centrala in jurul careia este organizata nunta si care se poate regasi in toate elementele nuntii.
Aceasta imbina dorintele, pasiunile si preferintele unui cuplu intr-un eveniment unic. Pentru a iti alege tema nuntii, trebuie sa tii cont de: culoare, stil, preferinte si anotimp.
Invitatia este primul accesoriu in care se reflecta tema nuntii tale si care anunta ce tip de eveniment va fi.
Sectiunea „Tematici” iti ofera posibilitatea de a-ti alege invitatia dorita, in functie de tema stabilita. Ai grija sa le comanzi din timp si sa le trimiti cu cel putin 2 luni inainte de nunta.

Restul accesoriilor

Marturiile, cardurile de confirmare, plicurile de bani, meniurile sau numerele de masa, sunt si ele accesorii care trebuie alese conform cu tema si stilul nuntii.
Trebuie tinut cont de faptul ca este bine sa fie din aceeasi gama si in acelasi ton cu invitatiile si sa se potriveasca cu restul decorului.

Tipul de carton

Cartonul invitatiei cat si al celorlalte accesorii de nunta este foarte important! Acesta trebuie sa fie de calitate si este bine sa cunosti faptul ca un carton bun trebuie sa contina un minim de 200gr/mp.
Atunci cand te afli pe o categorie de invitatii, poti selecta invitatiile in functie de carton, mat sau lucios, dupa cum preferi, trebuie doar sa bifezi una din casute la rubrica „Filtreaza dupa Tip carton”. Fii atenta si la tipul de carton din descrierea acestora sau specifica-l tu, daca iti doresti un carton special: perlat, sidefat, etc.

 Cum sa alegi invitatiile

Stilul nuntii

Stilul nuntii este la fel de important ca si tema nuntii, deoarece acesta creeaza atmosfera petrecerii voastre.
Stilurile sunt diferite si trebuie sa alegi daca ti se potriveste o invitatie pentru o nunta pe stilul romantic, vintage, elegant, shabby-chic, modern, clasic sau extravagant.
Pentru a selecta invitatia pe stilul dorit este suficient sa intri in sectiunea „invitatii” de unde poti alege tipul acestora – moderne, pergament, romantice, hand-made, clasice, haioase.

Textul de pe invitatie

Cand alegi textul de pe invitatie acesta trebuie sa fie in ton cu tema si stilul nuntii si, nu in ultimul rand, sa va reprezinte.
Ia in calcul dimensiunea invitatiei atunci cand alegi textul si nu opta pentru un text greoi si lung daca design-ul invitatiei nu permite o incadrare aerisita. Acest lucru va stirbi din frumusetea invitatiei si va reduce din lizibilitate.
De asemnea, verifica si iar verifica corectitudinea textelor de pe invitatie, inainte de a da aprobarea pentru ca acestea sa fie tiparite.

Unicitatea design-ului

Invitatiile pot fi de doua feluri: standard sau personalizate.
Daca vrei un design personalizat, noteaza ca astfel de comenzi de invitatii trebuie trimise cu mai mult timp in avans decat cele obisnuite, pentru ca graficianul sa aiba timp sa creeze conceptul invitatiei. Aceste comenzi trebuie foarte clar explicate pentru ca orice detaliu este important pentru grafician.
Este bine de stiut ca orice alta modificare de design implica crearea unui produs nou si acesta poate fi taxat in plus. La invitatiile standard insa, exista optiunea de a modifica cel mult culoarea fontul textului.
Abonare newsletter